Preparats per començar?

Estimadíssims seguidors del blog i del curset, ja tornem a ser aquí per explicar-vos com, aquest cap de setmana, un grup d'abnegats monitors s'ha reunit per preparar l'inici del 49è cur7 d'excursionisme. De moment, no m'està permès donar detalls, però ben aviat sereu informats dels maquiavèl·lics plans que han estat maquinats i podreu veure el vídeo de presentació (no apte per a dominguerus). En la foto següent s'hi poden observar els aplicats monitors treballant durament pel bé i el profit de tots els cursetistes. 


Us esperem al CET aquest dimecres a les 8:30!! S'ha acabat fer el vagu!! (o el gandul, o el mandrós, per aquells friquis del català correcte)

A continuació... Una mica de cultura! 
Sabeu què és l'escriptura automàtica? És una tècnica d'escriptura utilitzada pels surrealistes i els cursetistes que consisteix en escriure les paraules que et surtin dels grampons, sense que passin per la raó (cosa que va molt bé als cursetistes, perquè ells mai no tenen raó; excepte quan estan d'acord amb els monitors). A continuació teniu un petit exemple d'escriptura automàtica que va néixer fa uns anys en un curset i que ens agradaria seguir escrivint amb vosaltres. Qui s'hi apunta?

AFERS DEL NYU
Acte I
Aquell vespre tan fosc, després de les nou, jo estava cantant en companyia i una rampoina molt però molt intensa em fregava el peu descalç sense mitjons. Mentrestant a la vora del riu hi feia molta calor, però també tenien gana els peixos. Aquella arribada tant esperada del llop els va espantar, ja que el llop dormia descalç i també es menjava les rampoines amb la boca taronja plena de dents. La cançó atreia les mamelles i els gots de vi efusivament degut a que el llop tenia molt alcoholisme i això volia dir que li fotia al porró amb gràcia i alegria. A cada moment feia que els peixos estiguessin més a prop seu. Al sentit del corrent del pot de Colacau amb iogurt de pinya que baixava pel riu seguint la música que cantaven extremadament fort, va provocar que el llop la mirés estupefacte ja que dins del paquet de les PIMS, sorprenentment, van trobar barrufets ballant i cantant al ritme de la música. També van trobar una banya que sortia de la caixa de PIMS i resultva ser curvada i punxeguda. La única i inimitable situació no va fer pas que perdés ni gota la Carretilla. La banya les va conduir cap a un indret que els portava a Nàrnia. Els va il·luminar un arbre sagrat que no era un arbre sinó un ent. Van suposar que era el nyu ja que era extremadament atractiu i poderós. El nyu es va posar a cantar la Marsellesa sense voler en català ja que era molt indepe. El van afusellar per comunista.

Comentaris

Entrades populars